Gedichten

CLeo in PAAZ-land 1

09/06/2018

Dagelijkse gedachte: “Niet iedereen die dwaalt is ook werkelijk verdwaalt.”

De dag dat ik mijn grens bereikt heb. Na een huilbui en een gesprek met Leslie dat totaal foutief geïnterpreteerd werd nam ik een overdosis medicatie.

Ik heb Leslie gevraagd mij naar spoed te brengen omdat ik me direct niet goed voelde. Daar aangekomen konden we direct binnen. Ze hebben me op de tafel geholpen en kreeg ik een volledige literfles zwarte kool te drinken. Na bijna 3/4 van de fles ben ik het bewustzijn verloren.

De rest van het verhaal weet ik van Leslie. Alle vitale functies werden nauwgezet opgevolgd. Ze hebben me ook direct aan de hartmonitor gehangen, het reanimatiemateriaal werd klaargezet in de nabijheid en de zuurstof stond klaar.

Er werd met spoed een bloedstaal afgenomen en naar het labo gezonden. Nadien werd een blaassonde gestoken om zo een urinestaal te bekomen. Op die manier konden ze exact bepalen wat ik had ingenomen en hoeveel. Nadien werden de nodige baxters met antidoten aangekoppeld. En kon ik beginnen met herstellen. Ik verbleef nog tot de ochtend op de observatiekamer van de spoed tot ik ontwaakte.

09/06/2018 vervolg

Halverwege de dag, na het uitslapen van mijn roes werd ik dan eindelijk wakker door de “Goedemorgen” van dokter Komen en haar “Dit zat eraan te komen hé”.
We hebben besproken dat ik opgenomen zou worden op een eenpersoonskamer op de PAAZ. Ze heeft me mee begeleid naar mijn kamer en heeft daar nog een korte uitleg gedaan voor ik weer in bed gestopt werd om mijn roes verder uit te slapen. Laat op de avond hadden mijn ouders nog gebeld, ik heb hen uitgelegd dat ik opgenomen was en wat ik gedaan had en dat dat niet aan hen of Leslie lag maar aan vroeger met mijn broer.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s