Voeldagboek

Voeldagboek

Vanmiddag heb ik wéér telefoon mogen ontvangen van het CGG. Mijn afspraak komende donderdag zal weer niet doorgaan. Dette moet die dag naar een begrafenis. Ze hebben als alternatief voorgesteld dat ik misschien om half 3 kan komen. Voor mij is dat helaas niet mogelijk omdat ik in mijn examenperiode zit en mijn school is echt wel belangrijk voor me, dat is voorlopig de enige zekerheid en houvast die ik nog heb.

Dus, mijn afspraak wordt verschoven naar de eerst volgende donderdag (de 28ste dan) maar dat is weer midden in mijn examenweek, dus dat gaat ook niet.  Ze heeft me dan maar zonder het met mij af te toetsen op donderdag 4 februari ingevuld. Dat vind ik echt te ver weg, zeker als je weet dat ik aan de grond zit. Ik zit er echt volledig onderdoor en ondertussen zit ik al 6 weken zonder therapie.

Ik heb mijn stoute schoenen aangetrokken en heb nagevraagd of er echt geen andere mogelijkheid is zodat het toch nog vroeger zou kunnen. Antwoord: nee, dat gaat niet! Ondertussen stonden de tranen me nader dan het lachen….

Herinneren jullie je mijn vorige bericht in mijn Voeldagboek nog? Dette was ziek waardoor therapie niet doorgegaan is en ik na 20 minuten wachten op straat werd gezet met de melding dat ik nu kon genieten van een vrije dag… Wel ik had dezelfde secretaresse aan de lijn die vorige keer die brutale opmerking maakte. Uiteindelijk nogmaals gevraagd of het echt niet vroeger kon. Voor de tweede keer.  Uiteindelijk nadat ik zeker 10 minuten geprobeerd heb om haar te overtuigen heeft ze me deze woensdag om 9 uur erop gezet. Eigenlijk is dat Dette haar vrije ochtend en werkt ze niet, maar  de secretaresse was zo lief om te zeggen dat zij het wel op haar zou nemen moest Dette er boos om zijn.

ik ben echt blij dat ik eindelijk kan gaan en dat ik mijn stoute schoenen heb aangetrokken.

(C) Cleo Coralie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s