Voeldagboek

Voeldagboek

Ik hoop echt dat het slapen weer beter gaat vannacht. Ik voel het ook in mijn rug. Het lijkt alsof hij elk moment breken kan!

Ik heb mijn psycholoog, Stijn, vandaag nog even gesproken. Hij wilde me laten weten dat hij de mail gelezen had. Hij vond het écht goed dat ik het aangegeven had en dus ook dat ik die mail schreef. Hij had onmiddellijk een collega aangesproken waarvan hij dacht dat het ging klikken en heeft haar kort verteld wat mijn situatie was en waar ik bij Stijn allemaal tegenaan liep.

Ondertussen heeft ze mijn dossier kunnen doornemen en [b]ze heeft besloten dat ze het wil doen!![/b] Ik ben blijkbaar minder hopeloos dan ik eigenlijk zelf dacht!

Deze week heeft ze niet zo heel veel tijd meer, maar ze ging toch proberen om me deze week nog te bellen. En als het niet deze week is, dan ging het begin volgende week zijn. En dan is het wachten op een afspraak weer! Maar er zit in ieder geval schot in de zaak!!

Weet je, het geeft me eigenlijk weer een beetje moed. Het geeft me wat om me aan vast te houden. Ondanks het feit dat het zo paradoxaal is allemaal. Ik ben blij, maar ik ben ook doodsbang, het gaat hard worden, moeilijk zijn en wie weet klikt het helemaal niet tussen ons.

Toch ga ik ervoor vol goede moed om dit te laten slagen.

Het is voor mijn eigen bestwil!

(C) Cleo Coralie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s